MOZAíK ny MOT-ambassadør

.dsf0294-jpg

Må vi præsentere MOT Danmarks nye MOT-ambassadør, MOZAíK. MOZAíK er artist, sanger, sangskriver og danser. Hun er aktuel med sit artistprojekt, som er popmusik med masser af off-beat rytmer og catchy melodilinjer.
Hun debuterede som 14-årig i MGP og blev for nylig ugens kanon på DR´s Karrierekanon

MOZAíK ønsker at inspirere med sin musik og har MOT’s 3 værdier helt inde i hjertet. I morgen er der release på hendes 2. single, “Keep On”:

“Den handler netop om “modet til at leve” og gå efter ens drømme. Det har hele tiden været planerne med min musik, at bruge den som platform og opmærksom til at sætte fokus på andre vigtige ting, som MOT står for”, siger MOZAíK.

Glæd jer til at høre “Keep On” i morgen og nyd her “A Little More Crazy” med dygtige og fantastiske MOZAíK.

Vi glæder os til at samarbejde med dig