Årets MOT-coach 2019

.mette

MOT udvikler robuste unge, der inkluderer alle gennem MOT’s 3 værdier: Mod til at leve, mod til omsorg og mod til at sige nej. MOT skaber rammerne til at de unge, udvikler deres mod til at træffe bevidste valg i livet.

MOT’s vigtigste “værktøj” i at opnå lige netop dette er og bliver vores fantastiske MOT-coaches, som er dem, der står ansigt til ansigt med de unge ude i klasserne gennem forløbet i 7. – 9. klasse. MOT Danmark kan med stolthed sige, at alle vores MOT-coaches gør det godt ude på skolerne. Vi er stolte af jer!

Årets MOT-coach 2019 er Mette Hansen, MOT-coach på Lillebæltskolen i Middelfart.

Mette har i MOT-undersøgelsen fået den højeste gennemsnitlige score fra sine klasser. Men èn ting er tal og en anden er, hvad de unge udtaler om Mette’s MOT-besøg:

“At man får et bedre fællesskab, fordi man lærer at stole på alle og acceptere deres jeg!”

“Jeg synes at MOT er mega fedt, og der er altid noget sjovt men også seriøst ved det. Der er mange gode ting som man kan lærer og jeg elsker at Mette ikke tvinger noget på folk men mere at hun viser en vej som hun synes kunne være god og rigtig. Så hun giver en et valg. Det er i hele taget en mega fed ting at prøve at sørge for at alle unge får det godt i et sundt miljø og en god klasse! Det er i hvert fald det som alle unge fortjener.”

“At det er sjovt men sammentiedig bliver man taget alvorlig af Mette”

“Det er skide sjovt, og vi har den sjoveste MOT-coach!”

“Mot får en til tænke. Det er virkelig sjovt.”

“Vi kan grine og græde med Mette! Der er ikke noget, der føles forkert.”

Mette har løftet MOT-opgaven på Lillebæltskolen og haft over 18 MOT-moduler fra august 2018. Som hun selv siger: “Jeg mangler lige de sidste.” Det er mange MOT-moduler og alle er med samme passion og kvalitet. Du gør det så godt, Mette!

Tillykke med prisen.

MOT Danmark