ILD-samling 2019: Vi brænder for MOT!

.190228_mot_00525

“Sikke en saltvandsindsprøjtning!”

“Skønt, at være en del af noget større!”

“Endelig er MOT så stort i Danmark, at vi kan danne geografiske netværksgrupper!”

Vi kunne blive ved med at indsætte positive tilbagemeldinger fra MOT Danmarks ILD-samling 2019. En dag fyldt med inspirerende indlæg og workshops! Sophus, Ung MOTivator fra Ullerup Bæk Skolen i Fredericia, lagde fra land med sin egen sang på scenen. Her fik vi kickstartet med en modig og dygtig ung mand!

 

MOT Danmarks 3 nyeste MOT-ambassadører var med. MOZAíK fik alle op af stolene ved dagens første workshop, hvor den konvergente tilgang blev udfordret og den divergente tilgang blev afprøvet. Senere optrådte hun og vi lod os rive med af hendes musik.

Der var foredrag fra vores MOT-ambassadør Kristian Jersing, der talte om mod i den rå form, som han mærker i vildmarken og som kan overføres til dagligdagen.

Professor Eltie Links, som er bestyrelsesformand i MOT Sydafrika og tidligere EU-ambassadør i Mandelas regering, talte om hvor vigtigt det er at være “significant” fremfor “succesful”.

MOT-ambassadør Jon Daniel Edlund blev interviewet i sofaer på scenen og vi fik både grinet og lyttet til en ambassadør, der i den grad har MOT i hjertet.

  

Det var i år MOT Danmarks Projektgruppe samt 5 unge der kørte “showet” fra start til slut og de løftede opgaven med stil, professionalisme og oprigtighed! Vi er så stolte af dem.

 

Vi kunne sætte en milepæl i MOT Danmark’s historie! Vi er så store nu med 73 skoler landet over, at vi kunne køre en workshop delt op i geografiske netværksgrupper, hvor MOT’s bro, som består af MOT’s 3 værdier og principper samt et bindeled, der består af Bevidsthed og Mod, blev brugt som livsmestringsværktøj, kommunikationsværktøj og kulturbygningsværktøj. Vi er stolte over det ejerskab og den idérigdom, der er hos de danske skoler med MOT.

 

Dagen blev traditionen tro rundet af med vores kåringer samt en optræden fra Bibbi, som er countrysangerinde og MOT-coach på Solbjergskolen i Århus og en sketch fra de unge, hvor MOT Danmark kontoret blev karikeret til stor fornøjelse for alle :-). Mohammed Algazi, som er “gammel” Ung MOTivator fra Seden Skole, havde bedt om 5 minutter på scenen, hvor han fortalte, hvad MOT har betydet for ham.

Vi vil offentliggøre vinderne af kåringerne i løbet af de næste dage, så I har noget at glæde jer til.

Til slut fik Bibbi MOT-coach Stina fra MOT Danmark med på scenen og sammen med de unge fik de afsluttet en fantastisk dag!

Tak til jer alle for jeres deltagelse, jeres engagement og passion for MOT.

MOT Danmark