Ny MOT-ambassadør på holdet

.jesper-2-e1559556377507
Håndboldspiller Jesper Nøddesbo

Da vi spurgte de unge MOT’ere om, hvilken håndboldspiller de kunne tænke sig som MOT-ambassadør, faldt svaret på ham her.

Vi er stolte af at præsentere håndboldspiller, Jesper Nøddesbo, som ny MOT-ambassadør i MOT Danmark. Jesper spiller i dag for klubben Bjerringbro-Silkeborg, men inden da har han gjort sig bemærket på landsholdet og i klubben FC Barcelona.

Jesper er karismatisk og “nede på jorden” og han tør tale om det, der kan være svært. Han har modet til at vise, hvem han er bag om det billede, der skabes af ham i medierne.

I sin nye selvbiografi, ‘Yes Man’, fortæller 37-årige Nøddesbo om et mindreværd og en tvivl på sig selv, som altid har været hans tro følgesvend. På og uden for banen.

»Når man er usikker og i tvivl, om man er god nok, er det svært, at der er høje forventninger til en. Jeg har ikke lyst til at blive sat op på en piedestal. Det har jeg det svært med. Sådan har det altid været. Usikkerheden har fulgt mig hele livet og gør det stadig,« siger han og fortsætter:

»Man kan ikke skelne de her ting mellem sportsmanden og privatmennesket. Det er et personlighedstræk. Det er en del af mig. Det er sådan, jeg er.«

Kilde: BT oktober 2018

Jesper, tak forrdi, du vil støtte op omkring MOT i arbejdet på at skabe robuste unge, der har modet til at leve, vise omsorg og sige nej. Vi glæder os til at have dig på holdet.