Besøg fra Århus

.billlede-sarah-stina-og-mark-p-lageret-2

Hej,

Jeg hedder Sarah og bor faktisk i Aarhus. MEN! I denne uge har jeg været i praktik hos MOT Danmark – hos Stina, Mark og Sif og det har været vildt fedt! ‍

I de sidste 3 dage har hele min klasse været i praktik og jeg valgte MOT på grund af, at jeg vidste hvad MOT var og jeg finder MOT’s værdier rigtig spændende. Jeg har selv MOT på min skole og er blevet rigtigt glad for MOT – og så er jeg selv Ung-MOTivator!

Jeg ville gerne se, hvordan det ville være at arbejde i en organisation, hvor der er nogle værdier, meninger og mål som man selv står inde for .

I de sidste 3 dage har jeg været med til alt muligt; både et tidligt netværksmøde, team møde, en snak om både Ung-MOTivator, MOT’s værdier og MOT-uddannelsen. Ooog en optælling af lageret (som to lidt tid ).

Alt i alt har det været mega fedt og jeg glæder mig til, forhåbentligt, at arbejde meget mere med MOT.
Om 4 timer tager jeg tilbage til Århus, med en god oplevelse med i bagagen

– Sarah

Stina, Sarah og Mark på MOT-lageret