500 MOT-elever til ambassadør foredrag

cof

Hvidovre kommune har 4 skoler med i MOT. Alle MOT eleverne startede dette skoleår ud med et VILDT foredrag. Vores herlige MOT ambassadør, Kristian Jersing, stillede op og fortalte om sine oplevelser i vildmarken, på Kodiak Island, mødet med kæmpebjørne og hvorfor dét at forfølge sine drømme er SÅ vigtigt for ham.

Kometen i Hvidovre dannede rammen, og de 500 spørgelystne elever og Kristian var det gode mix for en spændende eftermiddag.

Der blev gyst og grint og alle fik et par gode anekdoter med hjem i rygsækken. Seancen sluttede af med en Q&A – og friske spørgsmål om størrelser på bjørne, bedste våben at have med samt økonomi krydrede det samlede indtryk.

Som Kristian Jersing selv udtrykker det: “Det som jeg gør i mit liv og som MOT også handler om, er at man skal følge sine drømme, turde springe ud i ting, leve sit eventyr. Livet skal tids nok nå at blive trivielt og hverdagsagtigt!”

Tak til Kristian Jersing for en god og lærerig eftermiddag. Og tak til de 500 elever for at være med.