Ny MOT ambassadør

Stort velkommen til Kirstine Bonde – ny ambassadør i MOT Danmark.

Kirstine er operasanger med et stort hjerte. “Jeg gør alting 100% eller slet ikke!” Vi møder Kirstine på en café uden for Nyborg, hvor vi taler om MOT og dét at være MOT ambassadør. Kirstine fortæller om sig selv og sine tanker og ønsker for fremtiden.

Med afsæt i musikkens verden passer Kirstine så godt ind i vores værdier med hendes udtalte mod til at leve og mod til at vise omsorg. Hun sætter dét at arbejde rundt om hele mennesket meget højt og derfor er matchet mellem MOT og Kirstine rigtigt godt.

Hun glæder sig meget til at komme med ud og gøre en forskel for de unge på MOT-skolerne.

Kirstine har allerede gjort en forskel – og har skrevet denne fantastiske MOT-sang. Se den på linket:

https://www.youtube.com/watch?v=wdDXnYjdr1Y&fbclid=IwAR0WZoFPxYuntPUIzdO58Q_-XEsQtur6DyfyK4zxFqzFtRHA37BJxpI_eYk

Velkommen til, Kirstine Bonde