Ny samarbejdspartner

Vi er glade for at have indgået et samarbejde med Bording Danmark A/S gældende fra 1.januar 2020. Bording Danmark er et firma der arbejder med kommunikation, både on- og offline. De tænker innovativt og kreativt i kundeprocesser og har derved opnået en markant position på det danske marked.

Steen Rocatis, administrerende direktør i Bording Danmark A/S, fortæller at værdier og gode sunde holdninger ligger Bording Danmark meget på sinde hvorfor samarbejdet med MOT Danmark lå lige til højrebenet. Bordings tre grundværdier er stolthed, ordentlighed og parathed. Værdier som ligger godt op ad det arbejde MOT laver ude i de danske skoler. 

Vi glæder os meget til samarbejdet. 

Læs evt. mere om Bording Danmark her:    www.bording.dk 

Mark Vogel og Steen Rocatis ser frem til samarbejdet.