På gensyn og velkommen

Tak til Anne-Mette Ravn og velkommen til Elo Andersen

MOT Danmark har gennem de sidste 7 år haft fornøjelsen af at have Anne-Mette Ravn med i bestyrelsen, heraf de sidste 5 år som bestyrelsesformand. Nu overleverer hun stafetten til Elo Andersen.

Anne-Mette var med til at starte MOT op i Danmark, fordi hun blev ”smittet” med MOT-passionen og medvirkede i rekrutteringen af MOT Danmarks ledelse. Leder for Kerneaktivitet, Stina Grøn, husker tydeligt den første samtale med Anne-Mette, som tændte en passion hos Stina og Mark, der i dag leder MOT Danmark. Tak for tilliden, Anne-Mette.

Anne-Mette Ravn – selvfølgelig med MOT kop i hånden

Anne-Mette har været med til at løfte MOT Danmark til det, vi er i dag og har bidraget med en stærk passion for at gøre en forskel og bygge robuste kulturer gennem at arbejde på forkant. Hun har sine meningers mod og har en viden og et netværk, som har medvirket til at bære MOT Danmark frem. Anne-Mette deltog sidste år på MOT Danmarks første Netværkssamling i Aarhus. Her holdt hun et foredrag om at udvikle unges robusthed og livskvalitet. Skolerne, der deltog, taler stadig om foredraget.

Vi vil savne Anne-Mettes glød og engagement, men vi ved også at det ikke er et farvel, da Anne-Mette kommer til at heppe på MOT på sidelinjen. Det glæder vi os til.

Anne-Mette Ravn er administrerende direktør i Hartmanns, en af MOT Danmarks samarbejdspartnere.

Elo Andersen, som er administrerende direktør i YX Danmark, træder til som MOT Danmarks bestyrelsesformand. Elo er kendt af en del MOT-elever, da de har hørt fortællingen om, hvordan Elo var initiativtager i at få MOT til Danmark i 2013. Elo brænder for MOT og var med i MOT Danmarks bestyrelse de første par år. Han overtager nu bestyrelsesformandsposten, hvilket vil styrke MOT Danmark på den fremadrettede bane. Elos styrker er, at han har et stort kendskab til MOT og han har en ukuelig vilje, der krydres med hans diplomatiske evner. Vi ser frem til samarbejdet med Elo, som vi har ”tæt på”, da vi sidder på samme kontor til dagligt. Mon ikke, vi kommer til at drøfte MOT i ny og næ?? 😉

MOT Danmarks nye bestyrelsesformand, Elo Andersen

Tak for dit store bidrag, Anne-Mette og på gensyn ”på sidelinjen”, og velkommen til Elo Andersen i bestyrelsen.

MOT Danmark