I år kunne vi, trods et skoleår uden uddannelse, byde 119 unge mennesker velkommen på vores to Ung MOTivatoruddannelser i Fredericia.

Første var på alle måder fantastisk – med en masse energiske, passionerede og MOT’ske unge mennesker. Anden uddannelse måtte vi efter en storslået første dag med aktiviteter, øvelser og grin afbryde grundet et corona-tilfælde. Vi glæder os til i det nye år at færdiggøre uddannelsen for de seje unge, så også de kan komme ud i sjetteklasse.   

Som sædvanligt var det Ung MOTivatore fra tidligere år, der stod for undervisningen, lavede øvelser, var poster på årets Fællesskabsløb og – ikke mindst – stod for den afsluttende certificering. En certificering der gør, at de unge får muligheden for at afprøve det materiale med øvelser, som de i løbet af året skal ned og glæde 6.klasserne med.  

 

Uddannelsen gør dem bevidste om deres værdi, betydning og ansvar, og udvikler dem yderligere, så de er godt klædt på til at komme tilbage til skolen og nærmiljøet, som endnu stærkere rollemodeller. 

 

Det særlige ved disse elever er, at de allerede er robuste og efterlever MOTs værdier: Mod til at sige leve, mod til omsorg og mod til at sige nej. De er alle rollemodeller i klassen, i skolens sociale fællesskab og i nærmiljøet.  

 

Endnu en gang var det fra MOT Danmarks side fantastisk at opleve så mange nye Ung MOTivatore, som i allerhøjeste grad er parate til at være stærke og synlige rollemodeller på skolerne rundt omkring i landet. Vi er i den grad blevet mindet om, hvor meget de unge kan, når de får lov og når de vises tillid og oprigtig interesse. 

  

Tak til alle der var med til at gøre årets to Ung MOTivator-uddannelser til endnu en fed oplevelse for alle – tak til skolerne og ikke mindst de unge.