Ambassadører

Jesper Nøddesbo

Jesper Nøddesbo

Håndbol
Født: 1980.10.23
MOT-ambassadør siden maj 2019
Kommer fra Herning

Jesper Nøddesbo, Håndbold

En af Danmarks allerstørste håndboldnavne gennem tiderne er Jesper Nøddesbo. Håndboldmæssigt har han brilleret med en lang glorværdig karriere med bl.a. 10 år i FC Barcelona og 223 kampe på det danske landshold. Han har vundet OL guld, EM guld og Champions League.

Men også menneskeligt er Jesper en ener. Han har de seneste år opnået en nærmest kult-lignende status og folk lytter når han taler.

I dag spiller Jesper Nøddesbo i BSV, han har skrevet en bog som har fået meget fin kritik, Yes Man, og handler om livets svære valg og overvejelser set fra Jespers synspunkt. Da vi spurgte de unge om hvilken håndboldspiller de helst så som MOT ambassadør – svarede alle næsten uden undtagelse: Jesper Nøddesbo

Så derfor er vi stolte af at Jesper er MOT ambassadør og støtter op om MOT Danmark.

Kristian Jersing

Kristian Jersing

Eventyr
MOT-ambassadør siden maj 2018

Kristian Jersing, Vildmarkseventyrer

Kristian er en person der forstår at udleve MOTs værdi: Mod til at leve

Han drømmer om, og udlever sin drøm, at være så meget som muligt ude i det fri. Udforske, opleve og være til stede i nuet. Kristian har rejst verden rundt og haft en lang række ekspeditioner og ture til unikke steder. Selv udtaler han at Kodiak Island (ø ud for Alaskas kyst) er favorit stedet.

Kristian fortæller gerne om hans passion og forstår at begejstre og smitte med sine oplevelser.

Han er vores mand i marken.

Kirstine Bonde

Kirstine Bonde

Musik
MOT-ambassadør siden 10.september 2019

Kirstine Bonde, sanger

Da Kirstine hørte om MOT fra en bekendt, sagde hun at det var da en sag der var værd at kæmpe for. Vi kontaktede Kirstine og fortalte at hun da helt bestemt kan kæmpe for MOT. På sin helt egen måde.

Kirstine har forfulgt sin drøm om at leve af sin musik.

Dette suppleres op med studier på musikkonservatoriet og en masse andre gøremål.

Vi er stolte over at have en kunstner af den kaliber i vores MOT ambassadør-fold.

Martin Buster

Martin Buster

Musik
MOT-ambassadør siden 30.september 2019

Martin Buster, musiker

Martin har et hjerte af guld og synger helt fantastisk. Han skriver både sange, der kan få dig til at danse og græde, og så leverer han sangene med en helt unik personlig gennemslagskraft. I MOT så vi ham første gang til vores helt egen MOT-festival 2019, og vi glæder os allerede til næste gang Martin hiver sin guitar frem.

Til daglig er Martin elev på Aalborg Musikkonservatorium og for nylig fik han sin første bestyrelsespost i musikernes fagforening, Dansk Musikerforbund. Vi er stolte af at have Martin på holdet i MOT.

Om kort tid udkommer Martin med splinternye singler, men indtil da kan du lytte til en af vores favoritsange på DR´s Karrierekanon, hvor sangen selvfølgelig er blevet anbefalet.

Lyt her.

Frederik Dreier

Frederik Dreier

Golf
MOT-ambassadør siden januar 2019

Frederik Dreier, golf

Fremtidens håb i dansk golf er Frederik Dreier. Siden Frederik var 12 år har han haft en drøm om at komme til at spille golf fuldtids. Det har krævet mange træningstimer, mange fravalg blandt venner og andet – og ikke mindst en masse vigtige prioriteringer. Men det har været det hele værd. Frederik er indbegrebet af MOT´s tredje værdi – MOD til at leve.

Frederik håber at han med sin MOT ambassadør rolle kan være med til at påvirke unge mennesker positivt og smitte dem med sin begejstring og passion.

Velkommen på MOT´s golfbane, Frederik

AMBUSH

AMBUSH

Esport
MOT-ambassadør siden Februar 2019

Det er med stolthed at vi kan præsentere vores første Esports MOT ambassadører

Ambush er et fremadstormende og innovativt Esports hold der ikke bare sætter deres sportslige målsætninger i højsædet, men også ønsker at deres spillere udviser god adfærd og sportsmanship.

“Din kæmpe noob!”

Det kan være en af de mere bløde fraser der kan flyve igennem serveren, når der bliver spillet Counter-Strike. For unges sprogbrug kan nemlig være hårdt og i kampens hede, med adrenalinen pumpende, gemt trygt bag computerskærmen derhjemme, så kan der let blive sagt meget hårde og grove ting.

Netop sproget er blevet værre de unge imellem og det er ofte i fokus når det gælder mobning. Især online, hvor sproget er den eneste form for kommunikation, så kan det hurtigt eskalere.

Samarbejdet mellem MOT Danmark og Ambush kan være startskuddet til at gode sunde værdier og holdninger også indtræder på Esports scenen.

Velkommen til, Ambush

MOZAíK

MOZAíK

Musik
MOT-ambassadør siden Januar 2019

MOZAíK er artist, sanger, sangskriver og danser. Hun er aktuel med sit artistprojekt, som er popmusik med masser af off-beat rytmer og catchy melodilinjer.
Hun debuterede som 14-årig i MGP og blev for nylig ugens kanon på DR´s Karrierekanon

MOZAíK ønsker at inspirere med sin musik og har MOT’s 3 værdier helt inde i hjertet. Hun har netop udgivet hendes 2. single, “Keep On”

“Den handler netop om “modet til at leve” og gå efter ens drømme. Det har hele tiden været planerne med min musik, at bruge den som platform og opmærksom til at sætte fokus på andre vigtige ting, som MOT står for”, siger MOZAíK.

Vi glæder os til at samarbejde med dig

Aarhus United

Aarhus United

Håndbold
MOT-ambassadør siden September 2016

Aarhus United, håndbold

Håndboldliga holdet fra Aarhus er MOT Danmark ambassadører.

Pigerne er alle humørbomber, rollemodeller og gode håndboldspillere. Vi er glade for at hele håndboldholdet bakker op om MOT Danmarks arbejde med de unge i folkeskolerne.

“Vi ved jo at ingen er over holdet og at sammen er vi stærkest. Så dét at bakke en organisation som MOT op passer jo helt perfekt ind i vores måde at tænke håndbold på. Vi elsker sporten, vi elsker at vinde og vi er dygtige til at holde fast i vores holdånd.” siger Trine Leth, Aarhus United spiller.

Pigerne viser med deres glæde, engagement og overskud alle de dyder og værdier som vi kan identificere os med i MOT.

 

Alexander Juel Andersen

Alexander Juel Andersen

Fodbold, Vendsyssel
MOT-ambassadør siden Juli 2016

Alexander Juel Andersen, Fodbold, Vendsyssel

Alex er Vendsyssels forsvarsstyrmand og anfører. Benhård og kompromisløs – og med hjertet på rette sted.

Da Alexander hørte om MOT´s værdier svarede han at det skulle alle jo leve efter. Alexander har modet til at forfølge sine drømme og modet til at vælge de nødvendige ting fra.

Vi er så stolte over at Alexander også har modet til at gå ud og være rollemodel for de unge.

Tak for det!

Chris Christoffersen

Chris Christoffersen

Basketball, Bakken Bears
MOT-ambassadør siden Juli 2014

Chris Christoffersen, basketball

Med sine 218 cm rager Chris godt op i landskabet både på banen og hvor han ellers befinder sig. Med en udlandskarriere som har bragt Chris både til USA, Italien og Sverige er Chris en af Danmarks mest rutinerede og ombejlede spillere.

“MOT handler om de indre værdier, og har man ikke dem på plads kan man ikke præstere ordentligt sportsligt – derfor støtter jeg op om MOT” siger Chris

Vi er stolte over at en så stor personlighed vil være ambassadør for MOT.

Christian Nørgaard

Christian Nørgaard

Fodbold, Fiorentina
MOT-ambassadør siden august 2014

Christian Nørgaard, Fodbold, Fiorentina

Den elegante midtbanespiller med en fortid i Hamburger SV og Brøndby IF er kommet på rette hylde i Fiorentina, hvor han lever drømmen om en udlandskarierre fuldt ud. Overblikket er sublimt og detaljerne henrykker. Både på og udenfor banen.

Christian forstår at være nærværende og har altid tid til et smil og en snak – uanset hvem der ønsker det.

En mere end værdig ambassadør for MOT Danmark.

Daniel A. Pedersen

Daniel A. Pedersen

Fodbold, AGF
MOT-ambassadør siden Juli 2016

Daniel A.Pedersen, fodbold, AGF

Årets spiller – kåret af både medspillere og af fans – og så også MOT Ambassadør.

Daniel er indbegrebet af en holdspiller. Han gør de andre gode og sørger for at alle bakker op om alle. Når han så samtidigt er en super sympatisk fyr så kan man ikke andet end holde af ham.

Vi i MOT er glade for at have dig på vores hold!

 

Dario Dumic

Dario Dumic

Fodbold, Dynamo Dresden
MOT-ambassadør siden August 2014

Dario Dumic, Fodboldspiller, Dynamo Dresden

Tidligere var Dario en af Brøndbys aller mest populære spillere, og nu hvor  Dario Dumic, er kommet til udlandet er han stadig stolt af at være ambassadør for MOT Danmark.

Hans vindermentalitet, loyalitet overfor klub og fans, opportunistiske spillestil og positive sind gør at Darios værdier i dén grad matcher MOT´s.

Dario er 26 år og har spillet i Brøndby, Norwich, FC Utrecht og nu i Dynamo Dresden i Tyskland.

En værdig MOT-ambassadør!!

Frederik Holst

Frederik Holst

Fodbold, IF Elfsborg
MOT-ambassadør siden Juli 2016

Frederik Holst, fodbold

Frederik Holst er en fantastisk midtbane dynamo, publikums yndling og altid i overskud til at dele ud af hans gode humør til med- og modspillere.

Frederik er meget alsidig og har stort set spillet samtlige pladser på holdet – selv målmand. “Man må jo være omstillingsparat – og være klar der hvor holdet har brug for dig!”

Vi er glade for at det store menneskelige overskud skal drysses af på MOT Danmark. Tak Frederik.

Frederik Løchte Nielsen

Frederik Løchte Nielsen

Tennis
MOT-ambassadør siden april 2015

Det var noget af en sensation, da Frederik Løchte Nielsen i sommeren 2012 som den første dansker nogensinde kunne løfte Wimbledon-trofæet over hovedet. Som useedet gik Frederik hele vejen i double og vandt finalen.

“Før hver eneste kamp satte vi stor pris på at være nået så langt. Og vi aftalte at vi skulle gå ud og vise mod til at kæmpe og spille vores eget spil. At kunne påvirke unge mennesker med at gå ud og vise mod i deres eget liv er noget jeg er meget stolt af.”

Frederik er en herlig MOT ambassadør der tør forfølge sin drøm og lever sit liv som han ønsker det.

Vi er stolte over at have dig som vores MOT ambassadør.

Jeanette Ottesen

Jeanette Ottesen

Svømning
MOT-ambassadør siden 2013
Kommer fra København

Jeanette Ottesen er en af Danmarks mest vindende svømmere gennem tiden. Hun har vundet 2 verdensmesterskaber, 8 europamesterskaber og et hav af nationale titler. Hun er en karismatisk og levende person, der forstår at sætte drømme og ambition sammen med handling og dedikation. Hun har modet til at forfølge sine mål og modet til at leve det liv som mange drømmer om.

Jeanette er stadig aktiv og drømmer om at få medaljer ved OL i Rio 2016.

En værdig MOT ambassadør.

Jens Stage

Jens Stage

Fodbold, AGF
MOT-ambassadør siden Juli 2016

Jens Stage, Fodbold, AGF

Jens er en dominerende spiller på AGF´s midtbane. Ambitionerne er store men fødderne solidt plantet på jorden. Der er ingen tvivl – Jens vil være med til at bringe AGF tilbage til toppen af dansk fodbold. Og man tror ham når han siger det.

Med sit vindende væsen og stålsatte personlighed repræsenterer Jens både dem der vil frem og dem der sørger for at tage de andre med.

Lige hvad ethvert hold har brug for.

velkommen på vores hold, Jens

Jon Daniel Edlund

Jon Daniel Edlund

Mad og fritid
MOT-ambassadør siden januar 2019

Velkommen til Jon Daniel Edlund, som er MOT Danmarks nye MOT-ambassadør. Jon er meget mere og andet end en kyndig bager. Han brænder for at gøre en forskel for unge og det er præcis dét, han kommer til gennem MOT!

Jon har drømme, som han forfølger, han har udfordringer med sig i sin “rygsæk”, som han tackler og så er han gavmild med sin personlighed og ærlighed!

En sand rollemodel.

 

Marco Loughran

Marco Loughran

Svømning
MOT-ambassadør siden august 2017
Kommer fra London

Marco er en “pensioneret” britisk olympisk svømmer. Som tidligere Junior Europamester og Britisk senior mester ved Marco hvad der skal til for at nå til tops. De mange finaler og medaljer til nationale og internationale mesterskaber er kommet ved hårdt arbejde, passion og et fokus på målet som hele tiden var afbalanceret med at Marco ønsker at være et glad og positivt menneske, der har overskud til at dele ud.

Marco flyttede fra London og til København for at bo sammen med kæresten, sin nuværende kone, svømmeren Jeanette Ottesen.

Marcos mål med livet er at lave det han elsker – og hvis han så samtidigt kan dele ud af livsfilosofi og betragtninger så er han godt på vej. MOT-elever – glæd jer til at møde Marco.

 

 

Mark Agerskov

Mark Agerskov

Mark er en institution i sig selv indenfor den danske musicalverden.

Han har i mange år haft sin gang på bl.a. Det Ny Teater i København, hvor han har arbejdet som performer, koreograf, koreografassistent, danselærer, model og drama- og dansecoach.

De seneste par år har han samtidig haft opgaven som ’børnecoach’ på teateret, hvor han har

fungeret som vejleder og ansvarlig rollemodel for de unge børnestjerner. Et arbejde, som han selv udtrykker det; ”først og fremmest handler om at hjælpe de unge med deres drømme, og træffe de rette valg for dem selv i livet”.

Derfor er vi også glade og stolte over, at Mark nu er blevet vores nye MOT-ambassadør! En mand der i den grad ved hvad det vil sige at skulle leve op til de 3 MOT-værdier, for at nå sine drømme og mål i livet.

Velkommen i MOT, Mark!

Vil du vide mere om Mark og hans arbejde, kan du tjekke ham ud hér:

 

Plan A – Mark Agerskov Dans

Morten Bertolt

Morten Bertolt

Fodbold
MOT-ambassadør siden 01-08-2015

Morten Bertolt

Fodboldspiller med hjerte og sjæl. Morten er MOT ambassadør fordi han har noget på hjertet. Han ønsker i den grad at gøre en forskel for unge mennesker. Han fortæller med egne oplevelser og erfaringer og gør det med passion.

Morten har spillet i FCK, Sønderjydske, FC Vestsjælland og var senest med til at spille Helsingør op i Superligaen.

Velkommen ombord, Morten

Mathilde Falch

Mathilde Falch

Musik
MOT-ambassadør siden Oktober 2014

Det er os en glæde at kunne præsentere Mathilde Falch som vores nyeste MOT ambassadør.

Mathilde Falch er en 24-årig sangskriver og sangerinde. Hun har udgivet to albums og en EP og tourneret Danmark rundt med sine sange de sidste 7 år.

Mathilde Falch har brugt musikken til at kæmpe sig ud af en ungdom med spiseforstyrrelser og misbrug. Mathilde Falch har altid drømt om at leve af at spille musik, som 18-årig udgav Mathilde sin første single. Hun har opbygget sin karriere fra bunden og udgiver alt sin musik selv.

En ægte ildsjæl der har MOD til at forfølge sine drømme.

Hør Mathildes musik her:
http://www.youtube.com/watch?v=SC1jckNeIPk

Velkommen til, Mathilde

 

Nicolai Jørgensen

Nicolai Jørgensen

Fodbold, Feyenoord
MOT-ambassadør siden September 2014

Et af de allermest spændende navne i dansk fodbold i nyere tid er Nicolai Jørgensen. Hans gåpåmod, kreativitet og udstråling er et skoleeksempel for alle unge spillere i Danmark. Nicolai har spillet en række landskampe allerede og spås en stor karriere. Han drømmer om at alle unge TØR og VIL forfølge deres drømme, sådan som han har gjort.

Nicolai fokuserer meget på det positive og lyser op lokalet med sit smittende humør og smil. En fremragende MOT-ambassadør.

Velkommen til, Nicolai

Peter Gade

Peter Gade

Badminton
MOT-ambassadør siden 2013
Kommer fra København

Da Peter Gade lagde ketsjeren på hylden ved at slå Verdensmesteren Lin Dan i en opvisningskamp 27. december 2012 var det en æra i dansk badminton der sluttede. Peter har siden han brød igennem i 1993 været uafbrudt i verdenstoppen med en lang række europamesterskaber og VM-medaljer, samt vinder af samtlige større turneringer, bl.a. All England i 1999.

Peter har med sin cool og uspolerede facon vundet mange sportshjerter og står som en af de allerstørste nogensinde inden for badminton.

En værdig MOT ambassadør.

QUEEN MACHINE

QUEEN MACHINE

musik
MOT-ambassadør siden Januar 2018
Kommer fra Århus

Queen Machine, musik

Gruppen Queen Machine er et band fra Aarhus, der, som navnet antyder, spiller musik inspireret af Queen.

Bandet er super populært og trækker altid fulde huse.

Som MOT ambassadører passer de super godt ind i MOTs værdi “Mod til at leve” da alle i gruppen er enige om at de lever deres drøm ud.

At de så samtidigt er super sympatiske og forstår at sætte en fest i gang med deres nærvær og personligheder gør at de er absolutte rollemodeller og værdige MOT ambassadører.

Sophia Nohr

Sophia Nohr

Fodbold, Brøndby
MOT-ambassadør siden Marts 2016

Sophia Nohr – musik

Det er med stolthed at vi kan præsentere vores nyeste ambassadør – musikeren Sophia Nohr

En musiker med hjertet på rette sted og en masse at fortælle.

Sophia blev kendt i 2015 da hun deltog i DR´s X-Factor hvor hun var blandt de sidste tilbage i liveshows.

Sophia har en lidenskab for musik og ønsker samtidigt brændende at gøre en forskel for børn og unge. Her har hun så set at hun sammen med MOT kan gøre en forskel. Sophia har en kandidatuddannelse i sociale interventionsstudier på universitetet og har en drøm om at med sin faglige og kunstneriske tilgang at kunne være med til at gøre tilværelsen lettere for børn og unge.

I sandhed en værdig MOT ambassadør – velkommen til, Sophia

 

Thomas Delaney

Thomas Delaney

Fodbold, Borussia Dortmund
MOT-ambassadør siden September 2014

Krigeren fra det danske landshold – Thomas Delaney.

Thomas er typen der går forrest til træning og til kamp. Han er en mand med holdninger og meninger. Han har drømme og mål – og han jagter dem.

“MOT er et vigtigt tiltag som jeg håber alle danske skoler får glæde af! – og jeg er stolt af at kunne støtte op omkring MOT.”

Vi er stolte over at anføreren fra en af Skandinaviens største hold vil være ambassadør for MOT.

Velkommen til, Thomas

Viktor Axelsen

Viktor Axelsen

Badminton
MOT-ambassadør siden August 2017
Kommer fra Odense

Viktor Axelsen, Badminton

Verdensmesteren i badminton, Viktor, er helt sin egen. Målrettet, dedikeret, hårdtarbejdende og så med et glimt i øjet.

Viktor Axelsen var slet ikke i tvivl, da vi spurgte om han ville være MOT ambassadør. “Hvis jeg kan være med til at gøre en forskel for andre unge så er jeg meget klar. Jeg er faktisk beæret over at I vil have mig.”  Kære Viktor – vi er beærede over at du vil være med!

Med gode værdier som god arbejdsmoral, teamplayer og positivt fokus er Viktor jo som skræddersyet til at være MOT ambassadør.

Velkommen til, Viktor