Stina Grøn

Stilling
Leder, effektmåling, MOT på ungdomsuddannelser

Telefon
40201096

Stina  brænder for at gøre en forskel for unge mennesker. Hun ved, om nogen, hvor stor en katalysator mod er i forhold til at skabe muligheder for sig selv og skabe gode relationer i livet. Stina er mor til Laura og Camille, og er gift med Mark.

Hun er overordnet ansvarlig i MOT Danmark – både når det gælder kerneaktiviteten, organisationsstrukturen og driften. Stina er tidligere folkeskolelærer og interesserer sig for, at bidrage til en værdibaseret skole, der har elevernes, lærernes og samfundets udviklingspotentiale for øje. Hun er autentisk og indbegrebet af "what you see is what you get!". 

"Jeg har stor respekt over for skolerne og det arbejde alle gør derude for at gøre det godt for vores unge, men jeg ved også hvor svært det kan være, at prioritere trivsel, fællesskab og mental sundhed i en travl hverdag. Derfor faldt jeg for MOT i sin tid! Det er færdigstøbt, inkluderer alle, baseret på mange års erfaring og så er det sjovt! Det skal vi altså ikke undervurdere, når vi arbejder med unge!".

Stina er mulighedsfokuseret og oprigtig. Der er ikke meget, der ikke kan lade sig gøre, efter Stinas mening. Dét at tage nogle chancer og prøve ting af er en nødvendighed for at udvikling kan ske og hvis vi fejler, så lærer vi af det!

Stina er positiv, smilende og entusiastisk, og forstår at skabe konstruktive og holdningsdannende dialoger på en vedkommende og underholdende måde.

Et af Stinas yndlingscitater er fra Eleanor Roosevelt:

"Du skal gøre det, du ikke tror, du kan"

Stina er er en ildsjæl med passion og drive!