Kristin Stengaard

Erhverv
Triathlon

Født
14. juni 1984

MOT-ambassadør
Siden 2020

Social media

Kristin Stengaard er Ultratriatlet. Hun er super sej, udholdende, dedikeret og målrettet - og så har hun sit hjerte med i alt, hvad hun kaster sig ud i! I december 2020 gennemførte Kristin en DECA: en 10-dobbelt Ironman – altså 38 km svøm, 1800 km cykling efterfulgt af 10 marathonløb i alt 420 km. Ud i ét! MOT Danmark fulgte hende hele vejen og sendte mod og kærlighed afsted til hende!  Det kræver en vis vilje og en stor portion mod at gå efter sådan en drøm. 

Kristin vil gerne arbejde som pædagog på et Krisecenter, hvor hun er med til at gøre en forskel for kvinder der har brug for nærvær og omsorg. 

I sin fritid bruger Kristin tiden på at træne til en 20 dobbelt Ironman. Formålet med dette vanvittige projekt er, at sætte fokus på MOT og at alle er gode lige som de er.

"Jeg kæmper selv med en psykisk diagnose og udfordringer, men det afskrækker mig ikke i at drømme stort og være ærlig omkring dette. 

MOT giver mig tro på, at det er muligt at nå sine drømme, men det kræver hårdt arbejde.

At det er sundt, at prøve sine grænser af for, at finde ud af, hvem man er og hvad man vil. Og så er det helt ok, at gå benhårdt efter sine mål og drømme!", udtaler Kristin.

Vi er stolte af at have Kristin på MOT-holdet!

Kristins yndlings citat er: Never give up, never settle!