Moody

Erhverv
Musiker

MOT-ambassadør
Siden 2020

Social media

”Jeg skriver sange man kan græde og danse til!”

Moody er sangerinde og sangskriver – og så er hun en rollemodel for alle unge! Moody lavede i 2019 en dokumentar på DR3, som handler om hvordan hun kommer gennem sit alkoholproblem som 19-årig:

”Alkoholkulturen i Danmark er nemlig crazy”, mener hun. Det er svært for hende at undgå situationer, hvor hun bliver tilbudt alkohol. Og det forventes ofte, at hun skal forklare sig, hvis hun takker nej.

Moody har modet til at tale åbent og ærligt om sit liv. Hun brænder for at gøre en forskel for alle unge, men især de unge, der på den ene eller anden måde, får psykiske problemer i livet. Josefine Moody har altid været populær og haft masser af venner. Hun er aldrig blevet mobbet, var god i skolen, kommer fra en god baggrund, og hendes forældre har aldrig manglet penge – tværtimod. Hverken familien eller vennerne havde problemer med at acceptere det, da hun sprang ud som homoseksuel. Men Moody's pointe er, at selv den mest robuste kan møde tidspunkter i livet, hvor man vakler og fordi, at man er ”hende eller ham den robuste”, så er der ingen der ser at man er på vej ud i noget, der ikke er godt.

Vi er så mega stolte af at have Moody på MOT-holdet!