Meny
Meny

Tip din skoleleder

Ønsker du at reducere mobning og få et bedre læringsmiljø?

Evalueringer viser, at MOT-skoler reducerer mobning og skaber bedre trivsel og et bedre læringsmiljø. Vi mener, at alle værktøjer skal bruges i kampen mod mobning og for at skabe bedre trivsels- og læringsmiljøer. MOT bidrager til at hjælpe alle unge i denne kamp.

I Norge bruger 25 % af alle skoler MOT som værktøj og nu er vi kommet til Danmark. Vi vil gerne besøge din skole.

Derfor opfordrer vi dig til at tippe din skoleleder om MOT.

Brug skemaet herunder og udfyld din skoleleders mailadresse. Så kontakter vi skolelederen – og du har herved været med til at reducere mobning på din skole!

Kære skoleleder! Jeg har lyst til at give dig et godt tip!

Jeg ved, at der gøres meget godt på din skole for at reducere mobning og skabe et godt læringsmiljø. Men jeg tror at vi kan gøre det endnu bedre!

Organisationen MOT har utroligt gode resultater med deres forebyggende arbejde i skolen. Tal viser at MOT-skoler næsten halverer tilfælde med mobning, har tre gange så god trivsel og har elever med større selvtillid.

MOT er et værktøj din skole kan bruge for at arbejde mod mobning og for at skabe et godt læringsmiljø. Værktøjet består af en række skolebesøg og aktiviteter som forankres på hele skolen.

Så mit tip til dig er:   Besøg denne hjemmeside   http://www.motdanmark.dk i dag – og vær med at forbedre kampen mod mobning og forbedre læringsmiljøet på din skole!

Del denne artikel