Meny
Meny

“MOT will always have a place in my heart! It will always be a part of me and hopefully for many others in the future!”

Li er Ung MOTivator og vores tredje repræsentant på Courage To Lead-samlingen i Trondheim.

Li er tidligere elev på Seden Skole, hvor hun havde MOT fra 7. – 8. klasse. Li har, fra første MOT-besøg, taget MOT’s værdier til sig:

“Når man kigger på mig, afspejler jeg ikke ligefrem ordet ”ansvar”. Førstehåndsindtrykket af mig, er en lille 11-årig pigen på 1,45 cm høj, som ikke kan opnå særlig meget respekt fra andre.

Sådan følte jeg hvert fald i starten af 7. klasse. For da jeg var yngre turde jeg ikke særligt meget, og fulgte egentlig bare altid med ‘strømmen’. Hvilket ikke altid var til fordel.

Derudover på det tidspunkt husker jeg tydeligt at mine forældre lige var blevet skilt.. Og det tog rigtig hårdt på mig. Jeg var hele tiden ude af fokus, og havde svært ved at koncentrere mig om de ting jeg skulle, fx. skole.

Men efter jeg fik MOT på skolen snakkede jeg ofte med vores MOT lærer Racha, hun snakkede mig om situationen. Og jeg glemmer aldrig da hun nævnte at jeg skulle have MOT til at leve, leve videre. Og brugte lommelygten som et eksempel. Som jeg altid vil huske. At selvom alt ser mørkt ud, bestemmer jeg selv hvad jeg vælger at fokusere på. Nemlig det positive.

Li har i den grad fundet “sin stemme” i MOT og gør en stor forskel for mange, fordi hun smitter  med sin positive tilgang til livet, men også fordi hun har mod til at fortælle, at livet ikke altid er let og at det er helt ok.

Li er blandt vores rollemodeller og vi holder utrolig meget af hende i MOT Danmark. Det forstår de fleste nok, når de ser dette indslag:

Stærkt gået, Li!

MOT Danmark

Del denne artikel

Til toppen