Meny
Meny

Yes we can! And we did!

MOT Danmarks Ildsjælesamling 2018 er veloverstået! Og sikke en dag!

Ildsjælesamlingens formål er, at alle de, der arbejder med MOT ude på skolerne til hverdag, får lov at møde hinanden, sparre med hinanden og lære af hinanden. Og så ønsker vi, at give dem alle inspiration og motivation til at gå ud og fortsætte det flotte arbejde, som jo er kernen i MOT: nemlig at skabe robuste unge, der inkluderer alle ved at vise mod til at leve, mod til at sige nej og mod til omsorg.

Når vi er så gode til at skabe robuste unge, så er det en selvfølge for os i MOT Danmark, at lade et udpluk af vores 15.600 unge med MOT stå for hele arrangementet. Og igen i år, klarede de opgaven på hver deres måde, men alle med passion, oprigtighed og ikke mindst: mod!

De Unge MOTivatorer får starter ud med “high fives” til alle!

De Unge MOTivatorer præsenterede alle, der skulle på scenen, med deres egne ord. Her er det MOT-ambassadør Chris Christoffersen, som de unge tager sig af.

De 14 Unge MOTivatorer – nye som “gamle” – gik modigt på scenen og fortalte, hvad MOT har gjort for dem og hvordan de bruger MOT på hver deres måde. Det var dagens højdepunkt!

Vi er utrolig stolte over vores MOT-coaches i MOT Danmark! De er rekrutteret “spot on” og de tager imod udfordringer med kyshånd. Det gjorde de også i år, hvor temaet var “Bliv den bedste MOT-coach”.

Vores MOT-coaches er rollemodeller for de unge med MOT og vi må aldrig stå stille i vores udvikling. For at udvikle os, må vi risikere at fejle og acceptere, at vi ikke er perfekte. Præcis, som vi siger til de unge i de 12 moduler, skal vi sige til os selv: Vis mod, træd uden for din comfort zone, vær dig selv og vis selv-ledelse, vær forberedt og vær tilstede. Netop dette, blev vores MOT-coaches udfordret på og de tog udfordringen op med mod og engagement!

Mette MOT-coach fra Lillebæltskolen deler smil ud.

Et hold MOT-coaches på slap line! 

For at give vores MOT-coaches de bedst mulige vilkår på skolerne, er det vigtigt, at vi har MOT-lederne med på Ildsjælesamlingen. Ligeledes inviterer vi vores samarbejdspartnere, så alle får lov at møde hinanden. I år blev de udfordret på kommunikation og dét at bruge MOT, som kulturbygnings-værktøj.

MOT-lederne er i gang med Listening-plader, hvor det går op for dem, hvor svært det er at kommunikere klart og tydeligt, så modtageren forstår og accepterer. Der blev grinet en del undervejs! 

Vi fik besøg af bl.a. Thomas Skovbo og Ulrik Wilbek, som inspirerede os med foredrag om robusthed.

Thomas Skovbo fortæller om hvordan curling fra voksne til børn, hindrer børnene i at blive robuste unge.

Ulrik Wilbek fortæller om, hvordan modgang kan vendes til noget positivt – nemlig robusthed!

Så kom vi til middagen, hvor vi fik besøg af Morten Østergaard, som fortalte om sit besøg på Skødstrup Skole, hvor han deltog i et MOT-modul, og om hvorfor han er vild med MOT!

Der hygges ved bordene, mens musikken fra MOT-ambassadør Sophia Nohr og hendes band The Oak Folks skaber en dejlig stemning.

Morten Østergaard blev præsenteret af Li og Marius. Marius er selv politisk aktiv i Radikale Ungdom og fik chancen for at vise det på sin egen humoristiske måde! 

MOT Danmark fik lanceret den nye MOT-skulptur “Ræk mig din hånd”, som er skabt i samarbejde med billedkunstner Ole Grøn og MOT Danmark. Ole var på scenen og præsentere skulpturen, inden vi gik i gang med kåringerne og de første uddelinger af den flotte pris, som vi er meget stolte af!

Billedkunstner Ole Grøn med MOT Danmarks nye pris – MOT-skulpturen “Ræk mig din hånd”

Er I spændte på, hvem der vandt MOT-priserne i år?? Følg med her på MOT Danmarks blog og få svarene de kommende dage.

Tak for en fantastisk dag! Tak til de 14 unge, som gjorde et fantastisk stykke arbejde. Tak til MOT-skolerne for at møde op og vise engagement. Tak til vores MOT-ambassadører for jeres indsats, som vi sætter stor pris på. Tak til alle foredragsholderne som krydrede dagen med inspiration.

Tak!

MOT Danmark

 

Del denne artikel

Til toppen

Persondataforordning

Persondataforordningen handler om, hvordan denne hjemmeside samler  og bruger information om besøgende. Erklæringen indeholder information du har krav på, når der indsamles oplysninger fra vores hjemmeside (jf.Persondataloven), og generel information om hvordan vi behandler personoplysninger (jf.Persondataloven). Juridisk ejer af hjemmesiden er behandlingsansvarlig for organisationens behandling af personoplysninger. Det er frivilligt for de som besøger hjemmesiden at opgive personoplysninger i forbindelse med tjenester som at modtage nyhedsbrev og benytte info-tjenesten. Behandlingsgrundlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre andet er nævnt.

1. Webanalyse og cookies

Som en vigtig del af arbejdet med at lave en brugervenlig hjemmeside, ser vi på brugsmønsteret for de som besøger hjemmesiden. Til at analysere informationen, bruger vi analyseværktøjet Google Analytics. Google Analytics bruger cookies (små tekstfiler som hjemmesiden lagrer på brugerens computer), som registrerer brugernes IP-adresse, og som giver information om den enkelte brugers bevægelser på siden. Eksempler på hvad statistikken giver os svar på er; hvor mange som besøger de forskellige undersider, hvor længe besøget varer, hvilke hjemmesider brugerne kommer fra og hvilke browsere som benyttes. Ingen cookies gør at vi kan knytte information om din brug af hjemmesiden til dig som privatperson. Informationen som samles ind af Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Indsamlede oplysninger er underlagt Googles retningslinjer for persondata. En IP-adresse er defineret som en personoplysning fordi den kan spores tilbage til en bestemt computer og dermed til en privatperson. Vi bruger Google Analytics´ sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informationen lagres og bearbejdes af Google. Dermed kan den lagrede IP-adressen ikke bruges til at identificere den enkelte bruger.

2. Søgning

Hvis browseren har søgefunktion så lagrer Google information om hvilke søgeord brugerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er at gøre vores informationsflow bedre. Brugsmønsteret for søgning lagres i aggregeret form. Det er kun søgeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre oplysninger om brugerne, så som IP-adresser.

3. Info-tjenesten

Funktionen "Del med andre" kan bruges til at videresende links til hjemmesiden pr email, eller til at dele indhold på sociale netfora. Oplysninger om deling logges ikke hos os, men bruges kun der hvor der linkes til – netforum eller mail. Vi kan imidlertid ikke garantere at diverse netfora ikke logger disse oplysninger. Alle disse tjenester bør derfor bruges med forsigtighed. Dersom du benytter email-funktionen, bruger vi kun den oplyste email-adresse til at sende link videre uden nogen form for lagring.

4. Nyhedsbrev

Hjemmesiden kan sende nyhedsbrev ud via email hvis du har registreret dig til at modtage dette. For at vi skal kunne sende email må du registrere en emailadresse. Mailchimp er databehandler for nyhedsbrevet. Emailadressen lagres i sin egen database, deles ikke med andre og slettes når du framelder igen. Emailadressen slettes også hvis vi får tilbagemelding om, at den ikke er aktiv.

5. Kontakt info

Hjemmesiden har «Kontaktinformation». Dette skema er tilgængeliggjort for besøgende for at udføre den opgaver den er tiltænkt. Kontaktskemaet er for at besøgende enkeltvis kan sende en besked til hjemmesidens kontaktperson. Vi beder da om navnet på afsender og kontaktinformation til denne. Personoplysninger vi modtager bliver ikke benyttet til andre formål end at svare på henvendelsen. Skemaet sendes som email via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele afsendelsen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellem 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som bliver opbevaret før afsendelsen bliver slettet efter 30 dage. Årsagen til denne lagringen er til at bekræfte om emails bliver videresendt til rette modtager. Når emailen er modtaget af modtager så er det op til modtager at afgøre behandlingen af emailen.

6. Side- og tjenestefunktionalitet

Der bliver brugt cookies i drift og præsentation af data fra hjemmesider/browsere. Disse cookies kan indeholde information om sprogkode for sprog valgt af brugeren. Det kan være cookies med information, som støtter om belastning af systemet således at alle brugere bliver sikret den bedst mulige oplevelse. Ved tjenester som kræver log-in eller søgninger kan der bruges cookies som sikrer at tjenesten præsenterer data til rette modtager.

7. Hvordan håndtere cookies i din browser

På din browsers hjemmeside kan du indhente information, om hvordan du indsstiller browseren til at godtage/afvise cookies, og få tips til sikrere brug af internettet.