Meny
Meny

Årets MOT-coach blev hende her!

Årets MOT-coach blev kåret på MOT Danmarks Ildsjælesamling.

Her er hun!

Læs her, hvorfor Kira vandt:

Årets MOT-coach

Kira List

Kira træder ind i folk med træsko på! Hun er smuk, smilende, engageret, seriøs og grundig. Og så er hun den MOT-coach i Danmark, der har flest MOT-klasser!

Når Kira er ”på” foran de unge, er hun total i ét med dem! Hun lytter, stiller gode og nysgerrige spørgsmål, har et levende kropssprog og en tydelighed – både i stemme og væremåde. Hun viser de unge, at hun VIRKELIG gider dem og får skabt et rum, hvor alle kan være sig selv og fejle, sejre, blive følsomme, blive modige og kort sagt: finde ud af, at de er mere og kan mere end de troede!

Det faktum, at Kira er den MOT-coach, der har flest unge, der udfylder MOT-undersøgelsen taler også sit tydelige sprog. Dét prioriteres og der er en motivation fra de unge til at komme med deres mening om MOT. Og ikke mindst, deres mening om Kira! De er vilde med hende og de glæder sig til MOT-besøgene. De føler sig taget alvorligt og de lærer noget nyt om sig selv og hinanden for hvert besøg.

Kira er med på Ung MOTivator-uddannelserne som den ansvarlige voksen-repræsentant fra Skødstrup Skole og hun er en ”gave” at have med! Hun er ikke bleg for at blive ”14” år og deltage i øvelserne, hun tager gerne en post på Ung MOTivator-løbet og hun giver gerne en hånd med, når det behøves. Og hun gør det med et smil på læben og fordi hun kan lide det og engagerer sig!

Kira var med til at afprøve de nye MOT-moduler, inden MOT-løft 2017 og kom med konstruktiv og oprigtig feedback til MOT Danmark.

Kira er bare en MOT-coach, der gerne giver ”det lille ekstra”, der ofte gør en stor forskel! Hun ser mulighederne og ikke forhindringerne. For Kira, kan alt lade sig gøre og det mærker man! Hun smitter med sin positive væremåde og passion for de unge.

Tillykke med prisen som Årets MOT-coach!

 

Del denne artikel

Til toppen

Persondataforordning

Persondataforordningen handler om, hvordan denne hjemmeside samler  og bruger information om besøgende. Erklæringen indeholder information du har krav på, når der indsamles oplysninger fra vores hjemmeside (jf.Persondataloven), og generel information om hvordan vi behandler personoplysninger (jf.Persondataloven). Juridisk ejer af hjemmesiden er behandlingsansvarlig for organisationens behandling af personoplysninger. Det er frivilligt for de som besøger hjemmesiden at opgive personoplysninger i forbindelse med tjenester som at modtage nyhedsbrev og benytte info-tjenesten. Behandlingsgrundlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre andet er nævnt.

1. Webanalyse og cookies

Som en vigtig del af arbejdet med at lave en brugervenlig hjemmeside, ser vi på brugsmønsteret for de som besøger hjemmesiden. Til at analysere informationen, bruger vi analyseværktøjet Google Analytics. Google Analytics bruger cookies (små tekstfiler som hjemmesiden lagrer på brugerens computer), som registrerer brugernes IP-adresse, og som giver information om den enkelte brugers bevægelser på siden. Eksempler på hvad statistikken giver os svar på er; hvor mange som besøger de forskellige undersider, hvor længe besøget varer, hvilke hjemmesider brugerne kommer fra og hvilke browsere som benyttes. Ingen cookies gør at vi kan knytte information om din brug af hjemmesiden til dig som privatperson. Informationen som samles ind af Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Indsamlede oplysninger er underlagt Googles retningslinjer for persondata. En IP-adresse er defineret som en personoplysning fordi den kan spores tilbage til en bestemt computer og dermed til en privatperson. Vi bruger Google Analytics´ sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informationen lagres og bearbejdes af Google. Dermed kan den lagrede IP-adressen ikke bruges til at identificere den enkelte bruger.

2. Søgning

Hvis browseren har søgefunktion så lagrer Google information om hvilke søgeord brugerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er at gøre vores informationsflow bedre. Brugsmønsteret for søgning lagres i aggregeret form. Det er kun søgeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre oplysninger om brugerne, så som IP-adresser.

3. Info-tjenesten

Funktionen "Del med andre" kan bruges til at videresende links til hjemmesiden pr email, eller til at dele indhold på sociale netfora. Oplysninger om deling logges ikke hos os, men bruges kun der hvor der linkes til – netforum eller mail. Vi kan imidlertid ikke garantere at diverse netfora ikke logger disse oplysninger. Alle disse tjenester bør derfor bruges med forsigtighed. Dersom du benytter email-funktionen, bruger vi kun den oplyste email-adresse til at sende link videre uden nogen form for lagring.

4. Nyhedsbrev

Hjemmesiden kan sende nyhedsbrev ud via email hvis du har registreret dig til at modtage dette. For at vi skal kunne sende email må du registrere en emailadresse. Mailchimp er databehandler for nyhedsbrevet. Emailadressen lagres i sin egen database, deles ikke med andre og slettes når du framelder igen. Emailadressen slettes også hvis vi får tilbagemelding om, at den ikke er aktiv.

5. Kontakt info

Hjemmesiden har «Kontaktinformation». Dette skema er tilgængeliggjort for besøgende for at udføre den opgaver den er tiltænkt. Kontaktskemaet er for at besøgende enkeltvis kan sende en besked til hjemmesidens kontaktperson. Vi beder da om navnet på afsender og kontaktinformation til denne. Personoplysninger vi modtager bliver ikke benyttet til andre formål end at svare på henvendelsen. Skemaet sendes som email via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele afsendelsen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellem 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som bliver opbevaret før afsendelsen bliver slettet efter 30 dage. Årsagen til denne lagringen er til at bekræfte om emails bliver videresendt til rette modtager. Når emailen er modtaget af modtager så er det op til modtager at afgøre behandlingen af emailen.

6. Side- og tjenestefunktionalitet

Der bliver brugt cookies i drift og præsentation af data fra hjemmesider/browsere. Disse cookies kan indeholde information om sprogkode for sprog valgt af brugeren. Det kan være cookies med information, som støtter om belastning af systemet således at alle brugere bliver sikret den bedst mulige oplevelse. Ved tjenester som kræver log-in eller søgninger kan der bruges cookies som sikrer at tjenesten præsenterer data til rette modtager.

7. Hvordan håndtere cookies i din browser

På din browsers hjemmeside kan du indhente information, om hvordan du indsstiller browseren til at godtage/afvise cookies, og få tips til sikrere brug af internettet.