Meny
Meny

ILD-samling 2019: Vi brænder for MOT!

“Sikke en saltvandsindsprøjtning!”

“Skønt, at være en del af noget større!”

“Endelig er MOT så stort i Danmark, at vi kan danne geografiske netværksgrupper!”

Vi kunne blive ved med at indsætte positive tilbagemeldinger fra MOT Danmarks ILD-samling 2019. En dag fyldt med inspirerende indlæg og workshops! Sophus, Ung MOTivator fra Ullerup Bæk Skolen i Fredericia, lagde fra land med sin egen sang på scenen. Her fik vi kickstartet med en modig og dygtig ung mand!

 

MOT Danmarks 3 nyeste MOT-ambassadører var med. MOZAíK fik alle op af stolene ved dagens første workshop, hvor den konvergente tilgang blev udfordret og den divergente tilgang blev afprøvet. Senere optrådte hun og vi lod os rive med af hendes musik.

Der var foredrag fra vores MOT-ambassadør Kristian Jersing, der talte om mod i den rå form, som han mærker i vildmarken og som kan overføres til dagligdagen.

Professor Eltie Links, som er bestyrelsesformand i MOT Sydafrika og tidligere EU-ambassadør i Mandelas regering, talte om hvor vigtigt det er at være “significant” fremfor “succesful”.

MOT-ambassadør Jon Daniel Edlund blev interviewet i sofaer på scenen og vi fik både grinet og lyttet til en ambassadør, der i den grad har MOT i hjertet.

  

Det var i år MOT Danmarks Projektgruppe samt 5 unge der kørte “showet” fra start til slut og de løftede opgaven med stil, professionalisme og oprigtighed! Vi er så stolte af dem.

 

Vi kunne sætte en milepæl i MOT Danmark’s historie! Vi er så store nu med 73 skoler landet over, at vi kunne køre en workshop delt op i geografiske netværksgrupper, hvor MOT’s bro, som består af MOT’s 3 værdier og principper samt et bindeled, der består af Bevidsthed og Mod, blev brugt som livsmestringsværktøj, kommunikationsværktøj og kulturbygningsværktøj. Vi er stolte over det ejerskab og den idérigdom, der er hos de danske skoler med MOT.

 

Dagen blev traditionen tro rundet af med vores kåringer samt en optræden fra Bibbi, som er countrysangerinde og MOT-coach på Solbjergskolen i Århus og en sketch fra de unge, hvor MOT Danmark kontoret blev karikeret til stor fornøjelse for alle :-). Mohammed Algazi, som er “gammel” Ung MOTivator fra Seden Skole, havde bedt om 5 minutter på scenen, hvor han fortalte, hvad MOT har betydet for ham.

Vi vil offentliggøre vinderne af kåringerne i løbet af de næste dage, så I har noget at glæde jer til.

Til slut fik Bibbi MOT-coach Stina fra MOT Danmark med på scenen og sammen med de unge fik de afsluttet en fantastisk dag!

Tak til jer alle for jeres deltagelse, jeres engagement og passion for MOT.

MOT Danmark

 

 

Del denne artikel

Til toppen

Persondataforordning

Persondataforordningen handler om, hvordan denne hjemmeside samler  og bruger information om besøgende. Erklæringen indeholder information du har krav på, når der indsamles oplysninger fra vores hjemmeside (jf.Persondataloven), og generel information om hvordan vi behandler personoplysninger (jf.Persondataloven). Juridisk ejer af hjemmesiden er behandlingsansvarlig for organisationens behandling af personoplysninger. Det er frivilligt for de som besøger hjemmesiden at opgive personoplysninger i forbindelse med tjenester som at modtage nyhedsbrev og benytte info-tjenesten. Behandlingsgrundlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre andet er nævnt.

1. Webanalyse og cookies

Som en vigtig del af arbejdet med at lave en brugervenlig hjemmeside, ser vi på brugsmønsteret for de som besøger hjemmesiden. Til at analysere informationen, bruger vi analyseværktøjet Google Analytics. Google Analytics bruger cookies (små tekstfiler som hjemmesiden lagrer på brugerens computer), som registrerer brugernes IP-adresse, og som giver information om den enkelte brugers bevægelser på siden. Eksempler på hvad statistikken giver os svar på er; hvor mange som besøger de forskellige undersider, hvor længe besøget varer, hvilke hjemmesider brugerne kommer fra og hvilke browsere som benyttes. Ingen cookies gør at vi kan knytte information om din brug af hjemmesiden til dig som privatperson. Informationen som samles ind af Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Indsamlede oplysninger er underlagt Googles retningslinjer for persondata. En IP-adresse er defineret som en personoplysning fordi den kan spores tilbage til en bestemt computer og dermed til en privatperson. Vi bruger Google Analytics´ sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informationen lagres og bearbejdes af Google. Dermed kan den lagrede IP-adressen ikke bruges til at identificere den enkelte bruger.

2. Søgning

Hvis browseren har søgefunktion så lagrer Google information om hvilke søgeord brugerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er at gøre vores informationsflow bedre. Brugsmønsteret for søgning lagres i aggregeret form. Det er kun søgeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre oplysninger om brugerne, så som IP-adresser.

3. Info-tjenesten

Funktionen "Del med andre" kan bruges til at videresende links til hjemmesiden pr email, eller til at dele indhold på sociale netfora. Oplysninger om deling logges ikke hos os, men bruges kun der hvor der linkes til – netforum eller mail. Vi kan imidlertid ikke garantere at diverse netfora ikke logger disse oplysninger. Alle disse tjenester bør derfor bruges med forsigtighed. Dersom du benytter email-funktionen, bruger vi kun den oplyste email-adresse til at sende link videre uden nogen form for lagring.

4. Nyhedsbrev

Hjemmesiden kan sende nyhedsbrev ud via email hvis du har registreret dig til at modtage dette. For at vi skal kunne sende email må du registrere en emailadresse. Mailchimp er databehandler for nyhedsbrevet. Emailadressen lagres i sin egen database, deles ikke med andre og slettes når du framelder igen. Emailadressen slettes også hvis vi får tilbagemelding om, at den ikke er aktiv.

5. Kontakt info

Hjemmesiden har «Kontaktinformation». Dette skema er tilgængeliggjort for besøgende for at udføre den opgaver den er tiltænkt. Kontaktskemaet er for at besøgende enkeltvis kan sende en besked til hjemmesidens kontaktperson. Vi beder da om navnet på afsender og kontaktinformation til denne. Personoplysninger vi modtager bliver ikke benyttet til andre formål end at svare på henvendelsen. Skemaet sendes som email via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele afsendelsen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellem 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som bliver opbevaret før afsendelsen bliver slettet efter 30 dage. Årsagen til denne lagringen er til at bekræfte om emails bliver videresendt til rette modtager. Når emailen er modtaget af modtager så er det op til modtager at afgøre behandlingen af emailen.

6. Side- og tjenestefunktionalitet

Der bliver brugt cookies i drift og præsentation af data fra hjemmesider/browsere. Disse cookies kan indeholde information om sprogkode for sprog valgt af brugeren. Det kan være cookies med information, som støtter om belastning af systemet således at alle brugere bliver sikret den bedst mulige oplevelse. Ved tjenester som kræver log-in eller søgninger kan der bruges cookies som sikrer at tjenesten præsenterer data til rette modtager.

7. Hvordan håndtere cookies i din browser

På din browsers hjemmeside kan du indhente information, om hvordan du indsstiller browseren til at godtage/afvise cookies, og få tips til sikrere brug af internettet.