Meny
Meny

MOT Festival samler MOT-elever!

Da vi stiftede MOT Danmark for 6 år siden, havde jeg en drøm! En drøm om en dag, et event – noget, hvor alle MOT-elever i Danmark fik mulighed for at komme og opleve, at de er en del af et større fællesskab. Der skulle være underholdning, de skulle kunne møde vores MOT-ambassadører og i det hele taget mærke glæde, sammenhold og værdi! Jeg kunne se det for mig og tænkte: Når vi bliver store nok, så skal vi kaste os ud i den drøm!

Inden sommerferien fortalte jeg Nikolaj Eskelund, vores skoleansvarlige i Øst- og Nordjylland, om drømmen og dér, blev drømmen til en fælles drøm. Nikolaj “greb bolden” og gik benhårdt efter et mål – sammen med en masse dygtige og passionerede medspillere.

Søndag den 15. september 2019 blev dagen, hvor vores drøm blev til virkelighed!

MOT-festival 2019 blev afholdt hos vores MOT ambassadørklub, AGF, hvor hundredevis af MOT-elever sammen med deres familier kunne opleve:

Martin Buster lægge ud med sine ærlige og nærværende sange.

Jon Daniel Edlund som kagedommer i MOT’s Bagedyst, hvor Dicte, Nathalie og Najma fra Katrinebjerg Skole vandt et MOT-ambassadør besøg af Jon på skolen.

AGF fodboldspillere, der gik rundt og skrev autografer.

MOT-ambassadør Chris Christoffersen, der stod parat til snakke om MOT og selfies.

Moody, der gav den gas med sin unikke energi og hudløst ærlige sange.

Feras fra LIGA, der gav en mini-koncert med egne sange og et par LIGA-sange, som der blev sunget med på.

Dagen sluttede af med et brag af en superligakamp mellem AGF og AAB, hvor der i pausen var dyst på banen med 9 MOT-elever, der skulle ramme bullseye med en fodbold. Og AGF spillede en flot kamp, der endte med en sejr til hjemmebaneholdet!

Se denne video fra dagen og mærk stemningen!

Film om MOT Festival lavet af videograf Jonas Germer

Del denne artikel

Til toppen

Persondataforordning

Persondataforordningen handler om, hvordan denne hjemmeside samler  og bruger information om besøgende. Erklæringen indeholder information du har krav på, når der indsamles oplysninger fra vores hjemmeside (jf.Persondataloven), og generel information om hvordan vi behandler personoplysninger (jf.Persondataloven). Juridisk ejer af hjemmesiden er behandlingsansvarlig for organisationens behandling af personoplysninger. Det er frivilligt for de som besøger hjemmesiden at opgive personoplysninger i forbindelse med tjenester som at modtage nyhedsbrev og benytte info-tjenesten. Behandlingsgrundlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre andet er nævnt.

1. Webanalyse og cookies

Som en vigtig del af arbejdet med at lave en brugervenlig hjemmeside, ser vi på brugsmønsteret for de som besøger hjemmesiden. Til at analysere informationen, bruger vi analyseværktøjet Google Analytics. Google Analytics bruger cookies (små tekstfiler som hjemmesiden lagrer på brugerens computer), som registrerer brugernes IP-adresse, og som giver information om den enkelte brugers bevægelser på siden. Eksempler på hvad statistikken giver os svar på er; hvor mange som besøger de forskellige undersider, hvor længe besøget varer, hvilke hjemmesider brugerne kommer fra og hvilke browsere som benyttes. Ingen cookies gør at vi kan knytte information om din brug af hjemmesiden til dig som privatperson. Informationen som samles ind af Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Indsamlede oplysninger er underlagt Googles retningslinjer for persondata. En IP-adresse er defineret som en personoplysning fordi den kan spores tilbage til en bestemt computer og dermed til en privatperson. Vi bruger Google Analytics´ sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informationen lagres og bearbejdes af Google. Dermed kan den lagrede IP-adressen ikke bruges til at identificere den enkelte bruger.

2. Søgning

Hvis browseren har søgefunktion så lagrer Google information om hvilke søgeord brugerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er at gøre vores informationsflow bedre. Brugsmønsteret for søgning lagres i aggregeret form. Det er kun søgeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre oplysninger om brugerne, så som IP-adresser.

3. Info-tjenesten

Funktionen "Del med andre" kan bruges til at videresende links til hjemmesiden pr email, eller til at dele indhold på sociale netfora. Oplysninger om deling logges ikke hos os, men bruges kun der hvor der linkes til – netforum eller mail. Vi kan imidlertid ikke garantere at diverse netfora ikke logger disse oplysninger. Alle disse tjenester bør derfor bruges med forsigtighed. Dersom du benytter email-funktionen, bruger vi kun den oplyste email-adresse til at sende link videre uden nogen form for lagring.

4. Nyhedsbrev

Hjemmesiden kan sende nyhedsbrev ud via email hvis du har registreret dig til at modtage dette. For at vi skal kunne sende email må du registrere en emailadresse. Mailchimp er databehandler for nyhedsbrevet. Emailadressen lagres i sin egen database, deles ikke med andre og slettes når du framelder igen. Emailadressen slettes også hvis vi får tilbagemelding om, at den ikke er aktiv.

5. Kontakt info

Hjemmesiden har «Kontaktinformation». Dette skema er tilgængeliggjort for besøgende for at udføre den opgaver den er tiltænkt. Kontaktskemaet er for at besøgende enkeltvis kan sende en besked til hjemmesidens kontaktperson. Vi beder da om navnet på afsender og kontaktinformation til denne. Personoplysninger vi modtager bliver ikke benyttet til andre formål end at svare på henvendelsen. Skemaet sendes som email via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele afsendelsen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellem 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som bliver opbevaret før afsendelsen bliver slettet efter 30 dage. Årsagen til denne lagringen er til at bekræfte om emails bliver videresendt til rette modtager. Når emailen er modtaget af modtager så er det op til modtager at afgøre behandlingen af emailen.

6. Side- og tjenestefunktionalitet

Der bliver brugt cookies i drift og præsentation af data fra hjemmesider/browsere. Disse cookies kan indeholde information om sprogkode for sprog valgt af brugeren. Det kan være cookies med information, som støtter om belastning af systemet således at alle brugere bliver sikret den bedst mulige oplevelse. Ved tjenester som kræver log-in eller søgninger kan der bruges cookies som sikrer at tjenesten præsenterer data til rette modtager.

7. Hvordan håndtere cookies i din browser

På din browsers hjemmeside kan du indhente information, om hvordan du indsstiller browseren til at godtage/afvise cookies, og få tips til sikrere brug af internettet.