Bestyrelse

Anne-Mette Ravn

Anne-Mette Ravn

Anne-Mette Ravn er den samlende kraft i MOT Danmarks bestyrelse. Hun er til daglig Administrerende Direktør for Hartmanns og har derudover et par bestyrelsesposter som hun bestrider.

Hun er en ildsjæl og har passion og drive. Hun deltager jævnligt i panelprogrammer på TV2 som erhvervslivets repræsentant.

Anne-Mette bruger MOT i hverdagen. Mod til at sige nej – det er jo ofte at jeg skal træffe beslutninger som ikke alle bryder sig om. Mod til at vise omsorg – alle medarbejdere i Hartmanns, vores kunder og samarbejdspartnere ved at min dør altid er åben.

Mod til at leve – ligegyldigt hvor travlt jeg har, prioriterer jeg altid så jeg lever mit liv som jeg ønsker det.

Mikkel Jørnvil

Mikkel Jørnvil

Mikkel Jørnvil har arbejdet med kommunikation, strategi og ledelse i over 20 år – både i store virksomheder og som selvstændig. I dag er han executive advisor for Nordea i Danmark. Han bor i Dragør med sin kone og teenage-datter.

I Mikkels perspektiv står MOT for noget, alle har brug for: Mod til at forme sit eget liv og mod til at træffe egne beslutninger. Det er ikke altid lige let, men med stærke værdier og et godt netværk kan man komme langt.

I MOT’s bestyrelse vil Mikkel bidrage med kreativitet, sund fornuft, enkle løsninger og netværksmuligheder. Han brænder for at være med til at udvikle MOT, så mange flere unge mennesker får redskaber og energi til at stå stærkere i deres egne liv.

 

Lars Ulslev Johannesen

Lars Ulslev Johannesen

Lars Ulslev Johannesen har arbejdet med ledelse og udvikling af mennesker i mere end 25 år, og arbejder i dag som HR direktør i Netcompany, som er den mest succesfulde IT virksomhed i Skandinavien. Lars er uddannet Master i Organisationspsykologi fra RUC, og har blandt andet 15 års erfaring fra militæret, hvor han har arbejdet med uddannelse, udvikling og ledelse af unge mennesker og soldater i både indland og i nogle af verdens brændpunkter. Lars brænder for at udvikle mennesker, og lægger vægt på, at man som menneske skal kende og holde af formålet med det man beskæftiger sig med, hvis man skal præstere sit optimale. Herudover har Lars stor erfaring med operationel strategieksekvering, og vil gøre sit ypperste for, at hjælpe MOT med en effektiv realisering af strategien for MOT i Danmark.   

 

 

Stiftere

Atle Vårvik

Atle Vårvik

Atle brænder for at styrke unges mod og skabe varmere og tryggere samfund. Han er gift med Sigrun og sammen har de børnene Kristian (1992) og Johann (1995).

Han har haft en lidenskabelig interesse for mennesker siden han var barn, og har opøvet en række gode kompetencer omkring dette gennem sine forældre som begge arbejder i humanistiske erhverv.

Atle har arbejdet med ledelsesudvikling gennem to år. Han er uddannet erhvervsøkonom, toldinspektør og beskæftigelsesvejleder og fremtidsplanlægning. Han har en erhvervsbaggrund fra ejendomsmæglerbranchen, havforskning og toldvæsenet. Han var en af hovedarktitekterne bag ski-VM i Norge i 1997. Atle er ligeledes en af initiativtagerne og projektleder bag kalenderen ”Norske Topidrætsudøvere mod Narkotika” i perioden 1994-1997.

Atle er tidligere skøjteløber og blev norsk mester på 10.000 m i 1992, var bedste nordmand til VM 1988, deltog i to olympiske lege, 1992 og 1994, og fik en sammenlagt 8.plads i World Cuppen 1993/94.

Atle har stået for kontinuitet og stabilitet i MOT og hans stærkeste roller har været:

–        Nyskaberen – innovation, igangsætning og udvikling
–        Identitetsbyggeren – sikkerhedskontrol af det igangsatte
–        Kulturbygger og Præstationsskaber
–        Regissør og Strategen – i helhed, retning og udvikling indenfor den etablerede helhed i MOT
–        Kræmmeren – som har skaffet indtægter og holdt omkostningerne lave

Dag Otto Lauritzen

Dag Otto Lauritzen

Dag Otto brænder for at motivere folk og styrke unges vilje.

Han er uddannet politimand og faldskærmsjæger. Han har 13 års erfaring som leder i ejendomsmæglerbranchen.

Dag Otto er en af de bedste cykelryttere Norge nogensinde har haft. Han har deltaget i Tour de France otte gange og vundet en bjergetape. Han har vundet OL-bronze. I sine ”ældre dage”  blev han den første vinder af NRK´s tv-serie Mestrenes Mester.

Dag Otto har stået for kontinuitet og stabilitet i MOT og en af hans styrker er at motivere MOTs daglige ledelse, og give tro på at alt er muligt om bare du vil.

Johann Olav Koss

Johann Olav Koss

Johann brænder for en fredelig verden hvor børn kan være børn, og lege og have det godt.

Han er grundlægger af Right To Play. Johann er en international og visionær leder og strateg med en stærk baggrund fra forskellige organisationsarbejder. Fra 1994 har han været ambassadør for FNs børnefond (UNICEF). Han har været medlem af Den internationale Olympiske Komite (IOC), var aktivrepræsentant i IOC og bestyrelsesmedlem i WADA (world antidoping agency). Johann har også bestået medicinsk embedseksamen og Executive MBA ved Joseph L Rotman School of Management, University of Toronto.

Johann er betragtet som en af tidernes bedste skøjteløbere. Han har vundet 4 olympiske guldmedaljer, og er tre-dobbelt verdensmester. Johann har fået Oscar-statuette (norsk idrætspris) 1990, 1991 og 1994. Sportsjournalisternes idrætspris i 1991 og 1994, Fearnleys olympiske pris i 1994 og Jesse Owens International Trophy 1995. I 1994 blev han kåret til årets sportsudøver i verden af det amerikanske Sports Illustrated.

Johann blev sat på listen som ”One of 100 future leaders of tomorrow” af Time Magazine, og i World Economic Forum som “One of 1000 Global Leaders”.

Johann har I 17 år stået for kontinuitet og stabilitet i MOT og en af hans styrker er at være en inspiratory og strategy, bl.a. gennem helhedstænkning og ideer. Han har også bidraget med sin kompetence ved finansiering, PR og MOTs omdømme.

Rune Bratseth

Rune Bratseth

Rune brænder for værdier og bevidste valg. Han har en bred ledelseserfaring gennem 12 år som sportsdirektør i Rosenborg BK og som anfører for det norske fodboldlandshold i en årrække.

Rune blev i 2008 kåret til alle tiders bedste landsholdsspiller af Dagbladet og en ekspertjury. Han har spillet 60 landskampe for Norge og 230 kampe for Werder Bremen. Han var med Werder Bremen med til at vinde Bundesligaen to gange og pokalvinder to gange. Ligeledes vandt han med Werder Bremen EuropaCuppen for Pokalvindere i 1992. Rune har også vundet ligaen i Norge med Rosenborg.

Rune har stået for kontinuitet og stabilitet i MOT og en af hans styrker i MOT er at kontrollere samt være realistisk og konstruktiv kritisk.