Medarbejdere

Daglig Leder MOT Danmark

Mark Vogel

Mark Vogel

Daglig Leder MOT Danmark

Mark kunne stå for motivation, arbejdsom, resultatorienteret og kærlig. Han er henholdsvis far og bonus far for Camille og Laura, og bor sammen med Stina.

Med en baggrund i elitesportens verden og som leder i dansk erhvervsliv, ved Mark, at mod er kilden til at nå sine mål samtidig med, at man har sig selv og sine fællesskaber med sig hele vejen.

Mark står for MOT Danmarks daglige drift, kontakten til erhvervslivet og ambassadørerne. Han har en glødende lidenskab for, at gøre en forskel for andre og tilføre hverdagen inspiration og positivitet. Interessen for unge, har han fra sporten, hvor han har trænet og coachet sportsudøvere, og oplevet på tæt hold, hvad selvværd, selvtillid og målrettethed kan føre til.

Et af Marks yndlingscitater er fra Buddha:

”Du bliver, hvad du tænker”

Mark er MOT Danmarks rygrad. Han har mod og motiverer andre til mod med sin positive indstilling til livet.

Leder for Kerneaktivitet

Stina Grøn

Stina Grøn

Leder for Kerneaktivitet

Stina brænder for at gøre en forskel for unge mennesker. Hun ved, om nogen, hvor stor en katalysator mod er i forhold til at skabe muligheder for sig selv og andre i livet. Stina er mor til Laura og Camille, og bor sammen med Mark.

Hun er ansvarlig for MOT i skolerne, udvikling af programmet og uddannelse af MOT coaches. Stina er tidligere folkeskolelærer og interesserer sig for, at bidrage til en værdibaseret skole, der har elevernes, lærernes og samfundets udviklingspotentiale for øje. Hendes indsigt heri er autentisk og respektfuld over for alle parter.

Stina er positiv, smilende og entusiastisk, og forstår at skabe konstruktive og holdningsdannende dialoger på en vedkommende og underholdende måde.

Et af Stinas yndlingscitater er fra Eleanor Roosevelt:

”Du skal gøre det, du ikke tror, du kan”

Stina er den kreative kraft i MOT Danmark. Hun er en ildsjæl med passion og drive.

MOT Facilitator

Tim Djursing

Tim Djursing

MOT Facilitator

MOT Facilitator

Tim er en ildsjæl, og har altid brændt for at gøre en forskel for unge mennesker. Han er tidligere skolelærer og har gennem hans tidligere MOT-koordinatorrolle, en stor erfaring med at få MOT-programmet til at fungere optimalt ude på skolerne.

Tim har sammen med konen Christina, to fantastiske børn; Aya og Jonathan. Han er også tidligere verdensmester i skotsk tromme og rejser ofte ud og underviser bands rundt omkring i verden.

Han er ansvarlig for afviklingen af MOT på skolerne og MOTs tiltag, som bl.a. er Ung MOTivator, MOT til at glæde-dagen, Drømmeopfylderen.

Tim er sjov, kreativ og levende, og arbejder dagligt på at gøre kommunikationen med skolerne – om muligt – endnu bedre.

Tims yndlingscitatet er et sammenfattet citat af Søren Kierkegaard:

“At vove er at miste fodfæste for en stund, ikke at vove er at miste livet