Moumen ”Momo” Machlah

Erhverv
Parkour-atlet og foredragsholder

MOT-ambassadør
Siden 2021

Social media

Moumen ”Momo” Machlah er er kendt som ”Danmarks Spiderman” og gik viralt med en video, hvor han klatrede op af facaden hos ”Shaping New Tomorrow” i Aarhus. Videoen nåede helt til den amerikanske mediegigant ESPN som døbte Momo: ”Spiderman”.

I dag er Momo et kendt ansigt i parkourverden og på instagram for sine fede ”ascension” videoer, hvor han klatrer hurtigt op af bygninger, rør, tage mm. Men faktisk lå det ikke i kortene at Momo skulle dyrke sin ikke helt ufarlige sport… Da han var lille var han nemlig højdeskræk. Men for Momo er mod en af de vigtigste egenskaber og noget han bruger, når han skal kontrollere sin frygt for højder på toppen af en bygning. Han har lært at overføre evnen til at styre og tøjle sin frygt til andre områder i livet – fx i skolen!

Ånden i parkour er i virkeligheden meget MOT’sk: Du kan mere, end du tror!

I 2019 var Momo med ”Standing on the edge” speaker hos TEDx Talks – en lejlighed han brugte til at tale om mod og om, hvordan mod ikke kun kræves på toppen af en bygning. Alle er bange for noget. Det handler om, hvordan du ser din frygt i øjnene og beviser over for dig selv at du kan gøre ting selvom det måske ikke føles superbehageligt.

Velkommen til MOT ambassadørholdet Momo – du har om nogen MOT!

Hør lidt om hvorfor Momo er blevet MOT-ambassadør her:

Tjek også hans 'Ted Talk' ud her: