Martin Lysgaard er ny COO/vicedirektør i MOT-Danmark.

Ny COO/vicedirektør ansat i MOT-Danmark

Det er med stor glæde og forventning, at vi har ansat Martin Lysgaard i en nyoprettet stilling som COO/Vicedirektør i MOT-Danmark.

Det er med stor glæde og forventning, at vi har ansat Martin Lysgaard i en nyoprettet stilling som COO/Vicedirektør i MOT-Danmark. Som følge af den positive udvikling i MOT og et fortsat ønske om eskalering af vores aktiviteter, har bestyrelse og ledelse taget beslutning om en omstrukturering og udvidelse af ledelsesteamet i MOT-Danmark.

”Til denne stilling har vi fundet et match i Martin Lysgaard, der kommer med stor erfaring i forhold til vores målgruppe igennem mange års arbejde med unge mennesker i uddannelsessystemet. Samtidig besidder Martin evnen til at sætte retning og bedrive ledelse, ligesom han bærer en indre ild og passion for arbejdet med frivillige og det at gøre en forskel for Danmarks fremtid”, udtaler Stina Grøn, som er CEO i MOT-Danmark.

Martin Lysggard kommer med 10 års ledelseserfaring som forstander i efterskoleverdenen og har derudover erfaring som inklusionsvejleder, pædagog og MOT-coach i folkeskoleregi.

Martin ser frem til arbejdet i MOT og udtaler:

”Jeg har i 20 år beskæftiget mig med unge og har stor indsigt og viden indenfor området. Jeg har i alle mine ledelsesår gjort brug af den inspiration og tilgang, som jeg mødte i min tid som MOT-coach og er i den forbindelse selv et eksempel på hvilket aftryk, der sættes i mennesker, når man motiverer og inspirerer til at turde leve, vise omsorg og sige nej. Jeg glæder mig helt utrolig meget til at blive en del af teamet omkring MOT og være med til at udvikle og bygge videre på dette fantastiske koncept”.

Martin får blandt andet ansvar for personale, økonomi og kontakten til MOT-skolerne. Han starter i MOT torsdag d. 15/8.

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.